Közérdekű információk

2020, augusztus 28.

Beköltözési információk

Kedves Szülők és Kollégisták!

A beköltözés 2020. augusztus 31-én 15 órától lesz.
A felújítási munkálatok miatt a beköltözés az Arany János utca felől, a belső udvaron keresztül történik.
Mindenkit szeretettel várunk!

2020. március 30.

Kedves Szülők és Kollégisták!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a közmédia M5 kulturális csatornájának műsora a digitális oktatás segítése céljából további oktatási tartalmakkal bővült. Déltől sugárzott középiskolásoknak szóló tantárgyi műsorok hasznos kiegészítői az iskolák által küldött tananyagoknak. Érdemes megnézni őket, színesebbé és változatosabbá teszik az ismeretszerzést, megkönnyítik a tananyag megértését. A kollégium Facebook oldalán részletes napi ajánlót adunk.

Jó tanulást kívánunk mindenkinek!

2020. március 23.

Tisztelt Szülő/Gondviselő!


A Bocskai Általános Iskola Kőrösi Csoma Sándor Kollégiuma a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel szeretné a gyerekek otthoni tanulását segíteni digitális eszközökkel különböző kommunikációs csatornákon keresztül.
Használni fogjuk a Kollégiumi (iskolától független) KRÉTA rendszert, az e-mailt, a honlapunkat (www.korosikoli.hu) és a közösségi média nyújtotta lehetőségeket (facebook oldal, messenger, tanulók részére zárt kollégiumi csoport).
Elsősorban tantárgyi segítséget szeretnénk nyújtani a gyerekeknek. A pedagógusok elérhetőségét megosztjuk Önökkel és a gyerekekkel e-mailben. Azon feladatokat, amiket nem tudnak önállóan vagy otthoni segítséggel megoldani, elküldhetik a pedagógusoknak. Segítünk a feladatok megoldásában, ellenőrizzük, útmutatást adunk, szükség esetén gyakorló feladatokat küldünk.
A kollégium is áthelyeződik egy digitális világba. Bár fizikailag nincsenek jelen a gyerekek, de a megszokott figyelemre, segítségre és bizalomra továbbra is számíthatnak.

Elérhetőségek:

korosi.kollegium@gmail.com
https://klik031209007.e-kreta.hu
https://www.facebook.com/kollegium.hajdunanas
Tel.: 06-30-359-4459

Kérem, vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Üdvözlettel:

Kovácsné Helmeczi Gizella
kollégiumvezető

2020. március 16.

A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 16-tól a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Intézményünk ebben a helyzetben is igyekszik segíteni tanulóink otthoni tanulását. Ennek módjáról, valamint az átmeneti időszakra vonatkozó tudnivalókról folyamatosan tájékoztatjuk a szülőket és diákjainkat.

Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat!

2017. szeptember 27.

http://36569_2017_KOZNEVTART_melleklet_Gyvt